dilluns, 30 d’octubre del 2017

RECEPTA TRADUÏDA DEL RAÜL

RECEPTA EN CATALÀ

MIQUES

Ingredientes

Pa, oli, pebrot verd, all, carn, sardines, xoriço i botifarra.

Preparació

Per 4 persones.

Primer s’escalfa l’oli a la paella, s’afegeixen els trossos de pa, prèviament humits, es remouen una estona i s’afegeixen els alls i el pebrot verd. Per últim es posen les sardines.



RECETA EN CASTELLANO

MIGAS

Ingredientes

Pan, aceite, pimiento verde, ajo, carne, sardinas, chorizo y butifarra.

Preparación

Para 4 personas.

Primero se calienta el aceite en la sartén, se añaden los trozos de pan, previamente humedecidos, se remueven un rato y se añaden los ajos y el pimiento verde. Por último se ponen las sardinas.

RECIPE IN ENGLISH


MIGAS

Ingredients

Bread, oliva oil, beel pepper, garlic, meat, sardines, chorizo and botifarra.

Preparation

For 4 persons.

First heats up oil in the frying pan, add the pieces of bread, previously moistened, and remove a little time. Then add the garlic and some beel pepper. Finally add the sardines.


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Vídeo recepta

https://drive.google.com/open?id=1QGyHD1bsOLTssVibUHTHhpB2UcmRTk5b