1- Vull que em diguis un segon plat típic que tu
feies:
Segon plat típic: Migas*
Segon plat típic: Migas*
2- I els ingredients?
Pa, oli, pebrot verd, all, cansalada, vàries
sardines, xoriço i botifarra.
Pa, oli, pebrot verd, all, cansalada, vàries
sardines, xoriço i botifarra.
3- Explica’m la recepta i el nombre de persones:
Per 4 persones.
Primer s’escalfa l’oli en la paella, s’afegeixen
els trossos de pa, prèviament humits, es remouen
una estona i s’afegeixen els alls i el pebrot verd.
Per últim es posen les sardines.
Per 4 persones.
Primer s’escalfa l’oli en la paella, s’afegeixen
els trossos de pa, prèviament humits, es remouen
una estona i s’afegeixen els alls i el pebrot verd.
Per últim es posen les sardines.
4- Saps dir-me els orígens d’aquesta recepta?
Andalusia
Andalusia
5- Com, quan i qui et va ensenyar a fer aquesta
recepta?
La meva mare quan tenia 17anys
recepta?
La meva mare quan tenia 17anys
6- Quan vas aprendre a cuinar?
Als 17 anys
Als 17 anys
7- Utilitzaves els mateixos estris que hi ha
avui en
dia?
No
dia?
No
8- Les receptes d’abans utilitzaven electrodomèstics?
No
No
9- Com conservàveu els aliments?
En un lloc de la casa sec i fresc
En un lloc de la casa sec i fresc
10- A on anàveu a buscar l’aigua?
Al pou
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada