dimecres, 18 d’octubre del 2017

ENTREVISTA A LA IAIA DEL RAUL


1-  Vull que em diguis un segon plat típic que tu feies: 
     Segon plat típic: Migas*

2-  I els ingredients? 
     Pa, oli, pebrot verd, all, cansalada, vàries 
     sardines, xoriço i botifarra.
3-  Explica’m la recepta i el nombre de persones: 
     Per 4 persones.
     Primer s’escalfa l’oli en la paella, s’afegeixen 
     els trossos de pa, prèviament humits, es remouen 
     una estona i s’afegeixen els alls i el pebrot verd. 
     Per últim es posen les sardines.

4-  Saps dir-me els orígens d’aquesta recepta? 
     Andalusia

5-  Com, quan i qui et va ensenyar a fer aquesta 
     recepta? 
     La meva mare quan tenia 17anys

6-  Quan vas aprendre a cuinar? 
     Als 17 anys

7-  Utilitzaves els mateixos estris que hi ha avui en 
     dia? 
     No

8-  Les receptes d’abans utilitzaven electrodomèstics? 
     No

9-  Com conservàveu els aliments? 
     En un lloc de la casa sec i fresc

10-  A on anàveu a buscar l’aigua? 
       Al pou






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeo recepta

https://drive.google.com/open?id=1QGyHD1bsOLTssVibUHTHhpB2UcmRTk5b