dimecres, 18 d’octubre del 2017

ENTREVISTA A LA IAIA DE L' ALEIX


1.   Proposta d'un menú :primer plat, segon i postre
      Canelons.
2.   Explica'm unes de les receptes: ingredients, preparació i nombre de persones.
      Ingredients: carn de pollastre, cansalada, i vedella la pasta i la beixamel.
      Preparació: rostir i trinxar tot amb un sofregit omplir els canalons quan estan plens
      poses beixamel i al forn 20 minuts 3 canelons per persona.
3.   Saps d'on és, quins són els orígens d'aquesta recepta tradicional?
      Catalana.
4.   Quan vas aprendre a fer aquesta recepta i qui te la va ensenyar?
      A casa meva i me la va ensenyar la meva àvia.
5.   Abans les condicions eren més estrictes per cuinar?
      Home és clar, es cuinava amb llenya.
6.   Han canviat molt les receptes?
      Sí, molt. La gent ja ho compra fet. Les verdures i tot ha anat canviant.
7.   Quan vas aprendre a cuinar?
      Quan tenia 10-11 anys.
8.   Utilitzaves els mateixos estris que els d'avui en dia.
      No, les cassoles eren abans de terrissa i les cassoles ara d'acer inoxidable,
      les culleres eren de fusta i ara són de tefló.
9.   D'on trèieu l'aigua?
      De l'aixeta però els demés del pou
10. Com conservàveu els aliments ?
      En conserves dintre d'uns sacs de gel.                                                                                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeo recepta

https://drive.google.com/open?id=1QGyHD1bsOLTssVibUHTHhpB2UcmRTk5b