1. Proposta d'un menú :primer
plat, segon i postre
Canelons.
2. Explica'm
unes de les receptes: ingredients, preparació i nombre de persones.
Ingredients: carn de pollastre, cansalada, i vedella
la pasta i la beixamel.
Preparació: rostir i trinxar tot amb un sofregit
omplir els canalons quan estan plens
poses beixamel i al forn 20 minuts 3 canelons per persona.
poses beixamel i al forn 20 minuts 3 canelons per persona.
3. Saps
d'on és, quins són els orígens d'aquesta recepta tradicional?
Catalana.
4. Quan
vas aprendre a fer aquesta recepta i qui te la va ensenyar?
A casa meva i me la va ensenyar la meva àvia.
5. Abans
les condicions eren més estrictes per cuinar?
Home és clar, es cuinava amb llenya.
6. Han
canviat molt les receptes?
Sí, molt. La gent ja ho compra fet. Les
verdures i tot ha anat canviant.
7. Quan
vas aprendre a cuinar?
Quan tenia 10-11 anys.
8. Utilitzaves
els mateixos estris que els d'avui en dia.
No, les cassoles eren abans de terrissa
i les cassoles ara d'acer inoxidable,
les culleres eren de fusta i ara són de tefló.
les culleres eren de fusta i ara són de tefló.
9. D'on
trèieu l'aigua?
De l'aixeta però els demés del pou
10. Com
conservàveu els aliments ?
En conserves dintre d'uns sacs de gel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada